maanantai 3. elokuuta 2009

Leirillä ja Niihamassa

Viikonlopuksi Maisa pääsi koko jengin mukana upeisiin maisemiin Marttisille Virroille. Vuorossa oli jälleen, en muista monesko vuosi, Musilin elinsiirtolasten perheleiri. Saatiin sitten koirallisina niin hieno mökki, että monet olivat kateudesta vihreitä ja vielä aivan järven rannassa! Eikä siinä vielä kaikki, naapurista löytyi collie-Laku, jonka kanssa otettiin monet juoksukilpailut ja painit 3 pvän aikana.

Oli hieno huomata ja olla ylpeä koiruudestaan, joka oli lasten maskottina. Lapsia oli n. 50 paikalla eli rapsuttelijoita oli pienestä tepsuttajasta teinipoikiin =). Maisa oli silmin nähden elementissään huomiosta. Uimaan ei vielä rohjettu, mutta pikinokka polskutteli jo kunnolla. Mitä enemmän vesi lensi sen hauskempaa.

Tänään sitten suunnistettiin Tavesin koulutukseen piiitkästä aikaa. Paikalla oli myös Giramin Dallan eli Darra-poika. Vähäks oli nuori herra komea! Vetäjänä oli Santikon Kari ja aiheena jäävät liikkeet. Seisominen ihan ketuille, istuminen suht ja maahanmenossa jouduin kyllä raakasti käyttämään toista käskyä - ARGH! Likka vaan katseli haaveillen ympärilleen eikä keskittynyt juurikaan. Seuraaminen pätkissä ihan ok, tiiviimpää saisi olla - no, pitää vaatia!

Huomenna alkaa Pirkanmaan Käyttökoirien syyskausi Kyötikkälässä - siis sinne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti