keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Sukulaistapaaminen ja reenit

Olipa kiva tavata pitkästä aikaa sukulaiskoira! Piitu (Giramin Balthial) ja Maria asustelevat Herwoodissa kesällä ja oli loistava tilaisuus nähdä muuallakin kuin Keuruulla =)

Kyötikkälän kenttä oli treffipaikkana, mutta kentällä olikin suskoirien harkat menossa. Ja eiku lenkille ensin. Maisa oli ihan täpinöissä toisesta pikinokasta eikä todellakaan meinannut pöksyissänsä pysyä. Puskat pölisi kun nartut juoksivat kilpaa. Maisa antautui selälleen tavoilleen uskollisena ja Piitu sai nauttia vanhemman oikeuksista. Koskakohan meidän Maikku aikuistuu...

Vihdoin päästiin kentällä ja Maikku jäi autoon odottamaan vuoroaan, kun Piitun kanssa otettiin ensin kisaharkat. Hienoa oli katsella yhteistyötä! Siihen on meillä vielä matkaa... Piitu nautti silmin nähden ja vauhti oli huimaa mm. luoksetulossa ja eteenmenossa.

Sitten otettiin Maisa ja Maria seuraili sivussa. Hyviä vinkkejä saatiin mm. seuraamiseen (pienin askelin katsekontaksi säilyttäen) ja yleensä leikkimiseen. Maisa ei välitä enää juurikaan makupaloista vaan patukkaleikit ykkösjuttu! A-este kokeiltiin eka kertaa Maria auttaessa - ISO KIITOS! Tyttö oli innoissaan uudesta jutusta, kunhan tarkkana ettei oikaise kiertämällä estettä!
Luoksetulo tuli vauhdilla ja päättyi leikkiin. Eteenistumista kokeiltiin. Paikallaolossa lähti ensin mukaan pari askelta ja tylytys ja takaisin. Hyvin pysyi kyllä paikallaan, mutta nousi istumaan ennen käskynantoa - eiku reeniä lisää.

Itsekin tässä oppii koko ajan opettamista!

Huippujuttu Piitu ja Maria että tulitte ja saatiin reenata yhdessä. Uusiks pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti