sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Vko 35


Koulutuksia oli taas kolmena päivänä:

Maanantaina oli kolmas kerta Teivossa Pursiaisen Pian BH-kurssilla. Oli aikas ruhtinaallista - oltiin ainoa koulutettava =) No, eipä meitä muutenkaan ole ollut kuin Eka-kelpie ja Maisa.
Otettiin jääviä ja seuraamista. Pia kehui Maisan kontaktia ja hyvin meni pätkäseuraamiset. Kroppa ei tahdo tunnistaa takapäätä neidillä ja puhuttiinkin josko fyssa olis tarpeen... Sivulletuloja kovasti ja kelloharkkoja, pujottelua ja kahdeksikkoa unohtamatta. Siinä meille läksyjä.

Tiistaina kävimme PKY:n kentällä. Otimme hypyn alkeita sekä eteenmenon lopuksi. Seuraamista kehuttiin täälläkin, opena Marja.

Keskiviikkona oli toiseksi viimeinen Auran kurssi Hakametsässä. Ja jälleen vesisateessa =). Vapaana seuraamiset meni hyvin sekä noudot. Maisa jaksaa hienosti käyttäytyä, vaikka vieressä häiriöitä molemmin puolin. Tainakin käytti taas kunnon häiriöitä ohi mennessään =) Hauskaa on ollut tämäkin kurssi ja kiva porukka, mutta nyt taidamme keskittyä Kyötikkälän sekä Niihaman kenttien harkkoihin. Ja tietty oman metsän harkat päivittäin päälle.

MUTTA

Viikon kohokohta oli kyllä työkeikka Hämeenlinnan Poliisikoiralaitokselle!!! HIP HIP HURRAA!
Jalanderin Heli näytti Marjolle ja minulle mm. koulun tilat, koiratarhat, harkkapaikat. Olin niin täpinöissä. Kauppojakin tuli tehtyä - parit fleecet lähti matkaan =) sekä poliisikoirien tapauksista kertova kirja.

Ei se päivä siihen päättynyt - lähdettiin vielä katsomaan Poliisikoirien Biathlon-kisoja.
Oli hurjaa meininkiä. Koirakoille kuului koirankantoa, ampumista, jäljestystä, suojelua, verkkojen ali ryömimistä ja kaikesta otettiin aikaa. Voittajaksi selviytyi tietty malinois! =). Rudi ohjaajansa Jp Robocop Kangas vei voiton - jälleen. Ihan mieletön kokemus!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti